Menu
Váš košík

Polystyren podlahový EPS 100 8cm- 3m2/bal.

Polystyren podlahový EPS 100  8cm- 3m2/bal.
Polystyren podlahový EPS 100  8cm- 3m2/bal.
-60 %
Polystyren podlahový EPS 100  8cm- 3m2/bal.
Polystyren podlahový EPS 100  8cm- 3m2/bal.
Polystyren podlahový EPS 100 8cm- 3m2/bal.

BACHL EPS 100 polystyren do podlahy.

Vhodný pro středně a málo tlakově namáhané konstrukce. Zejména pro ploché střechy nebo podlahy s běžným zatížením.

Použití:

  • Pro izolaci podlah s běžným zatížením bez útlumu hluku.
  • Nejčastěji používaný jako izolace základové podlahové plochy.
  • Pro tepelné izolace s vyššími nároky na pevnost v tlaku

Součinitel tepelné vodivosti "?" = 0,039W/m*k
Formát = 500x1000mm

Tepelně izolační vlastnosti
Pěnový polystyren EPS má velmi nízkou tepelnou vodivost, což je dáno jeho buněčnou strukturou skládající se z mnoha uzavřených polystyrenových buněk tvaru mnohostěnu obsahujících vzduch, který má pouze nepatrnou tepelnou vodivost.

Velmi nízká nasákavost 
Pěnový polystyren EPS má velmi nízkou nasákavost.
Toto významně napomáhá k udržení tepelných a mechanických vlastností, které by byly ovlivněny vlhkostí.

Teplotní a tvarová stabilita 
Pěnový polystyren EPS trvale odolává teplotám do 80°C, nevadí mu ani velmi nízké teploty, což odpovídá všem nárokům běžných konstrukcí.

Vysoká odolnost v tlaku, tahu i ohybu 
Pěnový polystyren EPS BACHL běžně vykazuje pevnost v tlaku větší než 70 kPa při 10% lin. deformaci.
Při své minimální hmotnosti patří k nejvýkonnějším stavebním materiálům.

Odolnost proti stárnutí 
Vzhledem k šedesátiletému mnohostrannému a dlouhodobému používání pěnového polystyrenu EPS je možno konstatovat, že při správném použití jeho vlastnosti zůstávají nezměněny. EPS není dlouhodobě odolný proti UV záření

Napsat recenzi

Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání recenze
131,65 Kč
329,12 Kč
Cena bez DPH: 108,80 Kč
  • Stock: Skladem
  • Model: 63000060
  • SKU: 301-104-080
  • Měrná jednotka: m2 (metr čtvereční)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.